Az első blogbejegyzés, legalábbis ezen a blogon…

Frissítés: 2020. novemberében átírva.

Az első blogbejegyzésben általában arról írnak az emberek, hogy kik is ők, és miért is fogtak bele a blogírásba. Vagy legalábbis jó lenne, ha így lenne. Mindenesetre én úgy gondolom, első bejegyzésként jó, ha valaki ezzel kezdi. Én így teszek.

Szűcs Csaba vagyok. Aki a részletes szakmai önéletrajzomra kíváncsi, az pillantson a LinkedIn profilomra. Aki pedig az önéletrajz mögötti miértekről olvasna, az itt teheti ezt meg.

Már korábban is írtam blogot, de úgy döntöttem, hogy tiszta lappal kezdek 2012-ben, mert azok tematikájuk miatt bekorlátozták, hogy miről írhatok. Pár blogbejegyzés után jó időre felhagytam itt az írással, mert úgy véltem egyre több online marketinggel foglalkozó cég van, és szerencsére sokan elkezdtek publikálni szakmai anyagokat. Így úgy véltem nem lenne értelme erről a témáról írni – ha ennyi jó tartalom van szerteszét -, plusz időközben már nem is dolgoztam online marketing munkatársként. A terület iránti érdeklődésem azonban továbbra is megmaradt. Autodidakta módon, illetve formálisan is képeztem, és képzem is magam az online marketing különböző részterületein. Az évek során több embernek is segítettem online marketinggel kapcsolatos képzések közötti választásban, illetve adott területen való továbbképzésekben – legtöbbször egy-egy beszélgetés erejéig. A beszélgetésekből azt szűrtem le, hogy egy dolog, hogy rengeteg képzés, illetve hasznosítható információ van a neten online marketing témakörben, de épphogy a töménytelen információtöbblet miatt átláthatatlan valakinek, aki még csak most kezdene bele, vagy képezné át magát. Így a magam módján pár blogbejegyzés erejéig szeretnék segíteni azoknak, akiknek némi mankó kell ezen a téren.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .