Az első blogbejegyzés, legalábbis ezen a blogon…

Az első blogbejegyzésben általában arról írnak az emberek, hogy kik is ők, és miért is fogtak bele a blogírásba. Vagy legalábbis jó lenne, ha így lenne. Mindenesetre én úgy gondolom, első bejegyzésként jó, ha valaki ezzel kezdi. Én így teszek.

Szűcs Csaba vagyok. Aki a részletes szakmai önéletrajzomra kíváncsi, az pillantson a LinkedIn profilomra. Bár talán jó, ha kicsit összefoglalom itt is. Nos, alapvégzettségem közgazdász idegenforgalom és szálloda szakon, ebből kifolyólag egy rövid ideig recepciósként is dolgoztam. Ezt követően belső kommunikációsként, majd intranet specialistaként tevékenykedtem. A munka mellett időközben elvégeztem egy pr, illetve egy stratégiai marketing szakirányú továbbképzést. Ezek után pedig online marketingesként dolgoztam egy szoftverfejlesztéssel foglalkozó cégnél. (Megjegyzés: Kicsit átírtam, mert ez 2012. július végéig volt így.) Röviden ennyi. 2012 októberétől pedig egy digitális marketing képzésre szeretnék járni, bár ismerve a tematikát túlzás nélkül állíthatom, hogy az ott elsajátítható ismeretekkel túlnyomórészt már rendelkezem.

Már korábban is írtam blogot, de úgy döntöttem, hogy tiszta lappal kezdek 2012-ben, mert azok tematikájuk miatt bekorlátozták, hogy miről írhatok.

Az itt felmerülő témák az online kommunikációval lesznek kapcsolatban. Pontosabban a digitális kommunikációval (online, mobil, marketing, pr) , ami valamivel több mint az online. Tekintettel arra, hogy az intranet menedzsment kicsit a szívemhez nőtt, ezért időnként arról is írok majd.

Ha valaki szeretne a fentiekhez hozzászólni, akkor ezt több módon is megteheti, illetve kapcsolatba léphet velem:

Twitter
http://twitter.com/szucscsaba/

G+
http://gplus.to/csabaszucs/

Facebook
http://www.facebook.com/szucscsaba.hu/

LinkedIn
http://hu.linkedin.com/in/csabaszucs/hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.