Kapcsolat

Kapcsolat

Ha az online marketinggel, vagy a blogommal kapcsolatos kérdésed, észrevételed van, akkor nyugodtan lépj kapcsolatba velem. Számos módon elérhetsz, mint azt már az első blogbejegyzésben is olvashattad. A legegyszerűbb azonban, ha emailt írsz erre a címre: csaba@szucscsaba.hu . Minden levélre válaszolok. Ha olyan kérdést teszel fel, vagy olyanban kérsz segítséget amiben nem tudok segíteni, akkor megpróbállak elirányítani a – szerintem – legmegfelelőbb személyhez.

Pár dolgot megemlítenék ide kapcsolódóan:

Hírekről csak módjával

Ha van egy olyan terméked, szolgáltatásod, esetleg honlapod/blogod, ami most kerül bevezetésre, elindításra és az online marketinghez köze van, akkor szívesen írok róla, ha hasznosnak ítélem.

Őszinte könyvkritika

Bár a szó klasszikus értelmében vett könyv ritkán jelenik meg e témakörben, de egyre több ingyenes, elektronikus könyv (leginkább pdf formátumban) érhető el magyar nyelven is. Ha írtál egy ilyet, és szeretnéd, hogy véleményezzem, annak természetesen örülök. Mindenesetre felhívom a figyelmed, hogy nem fogok róla áradozni, ha egyértelmű, hogy csapnivaló. Ha remekre sikeredett azt természetesen elismerem.

Segítek, ha tudok

Segítek, ha tudok. Pár dolog, melyek kapcsán a segítségemet kérheted:

 • általános kérdések az online marketinggel kapcsolatban
 • intranet menedzsmenttel kapcsolatos kérdések
 • honlapelemzés – marketingkommunikációs szempontok alapján, némi technikai észrevétellel megfűszerezve
 • önéletrajz elemzés, javaslattétel egyes módosításokra

Információmegosztás

Szívesen írok neked cikket, blogbejegyzést az online marketinggel, ezen belül a közösségi médiával kapcsolatban. Természetesen díjazásként csupán forrásmegjelölést kérek. Tudom, hogy még sokat kell tanulnom ezen a területen, de úgy tapasztalom, hogy mások már most is profitálhatnak az általam megszerzett ismeretekből.

Semmi sem tökéletes

Bármikor előfordulhat, hogy valami technikai gond adódik ezen a blogon. A web már csak ilyen. Ha ilyet tapasztalsz, akkor kérlek írj, és jelezd nekem. Előre is köszönöm!

Örömmel veszem javaslataidat a bloggal, annak tartalmával, dizájnjával kapcsolatban. Mindig van min csiszolni, fejleszteni. Ezzel tisztában vagyok.

Konzultáció

Ha vállalkozó vagy, és még nincs honlapod, vagy szeretnéd megújítani honlapod, akkor szívesen segítek neked ebben, amíg időm engedi. Nem én leszek az, aki a technikai dolgokat elintézi (HTML, CSS, PHP, bármely CMS telepítése), viszont a stratégiában, a megfelelő online marketingkommunikációs mix összeállításában segíthetek. Online (email útján, stb.) segíthetek bárhol is vagy az országban. Személyesen csak Fejér megye, Székesfehérvár környéke jöhet szóba. A konzultáció ingyenes.

Témajavaslatokat jöhetnek

Ha valami specifikusról szeretnél olvasni az online marketinggel, intranet menedzsmenttel kapcsolatban, akkor írj, és utánajárok a dolognak.

Szűcs Csaba
csaba@szucscsaba.hu

Egy hozzászólás a(z) “Kapcsolat” bejegyzéshez

 1. Babusa Emese

  Örömmel szembesültem azzal, hogy hazánkban van ilyen jó szakember, mint a Szűcs Csaba, aki tudását önzetlenül tovább is adja. Komolyan válaszolva kérdéseimre nagy segítséget nyújtott.
  Hajrá mindenki, okosodjunk, segítsük egymást és csak bátran előre!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.